Terug naar de startpagina


D
oel website
1. Toeschouwers, leden en andere geďnteresseerden een duidelijk beeld geven van wat Die Ghesellen is.
2. Promotie voeren voor komende voorstellingen
3. De mogelijkheid bieden om ook on line kaarten en abonnementen te reserveren.

Privacyverklaring
Die Ghesellen respecteert de privacy van bezoekers van deze site. Op het reservatieformulier kan je je adresgegevens achterlaten.

Om de website te optimaliseren wordt het gebruik ook gemeten.

Deze gegevens worden alleen door Die Ghesellen gebruikt.

Creatie
Deze website is half 2004 samengesteld door Michiel Destoop (LetterHoofd), Marc Vergote en Katrien Debaere. Het is de verantwoordelijkheid van het bestuur om te zorgen dat je hier accurate informatie vindt.


Home

De meest relevante informatie voor die periode van het jaar.

Linksboven lees je at random één van 60 citaten over toneel. Die citaten zijn overgenomen uit www.citaten.net en www.deschalmei.be.

Info
Informatie over de werking van de vereniging. Wat is Die Ghesellen? Wie zit er in het bestuur? Hoe kan ik Die Ghesellen contacteren?

Je vindt er ook een plannetje naar ontmoetingscentrum d'Iefte en een verzameling links naar andere sites (andere toneelverenigingen, overkoepelende instanties, Deerlijkse sites).

Leden
De leden van Die Ghesellen lachen je toe op een collage van foto's. Even met de muis boven een kopje hangen en je kent de naam.

Of ben je geďnteresseerd om ook lid te worden, op de planken of achter de schermen?

Archief
Wat heeft de groep op haar palmares? Je krijgt een tekstje met in vogelvlucht de geschiedenis van Die Ghesellen en een overzicht van alle eigen voorstellingen. Per voorstelling tref je op een aparte pagina titel, auteur, regisseur, acteurs, data, locatie, korte inhoud, affiche en enkele typerende foto's aan.

Wil je vooral plaatjes zien, dan is er de teletijdmachine die je fotogewijs door de geschiedenis van Die Ghesellen slingert.

Dit seizoen
Ieder seizoen biedt Die Ghesellen een abonnement aan van vier voorstellingen: twee eigen en twee gastproducties. Eén van die gastproducties wordt soms vervangen door een eigen jongerenproductie.

Reservatie
Je wenst een kaart of een abonnement te reserveren? Dat kan hier online. Als je het liever per telefoon doet, vind je hier ook de contactgegevens.